Remake af mit nummer Fake Funk

10.07.2022 | musik

For noget tid siden lavede jeg en ny version af et gammelt nummer ved navn Fake Funk. Den nye version havde ikke meget med Fake Funk at gøre. Jeg har i nogle år overfejet at lave en ny version af Fake Funk. Det er så sket nu. Først den originale:

Fake Funk er skrevet en gang i Høje Gladsaxe. En punker var forsvundet med min guitar. Vi kom meget på The Rock - et rock'n'roll disko. Det faste klientel her var nogle unge mennesker der tilhørte "The scene". Eller de var "Scene Kids". De havde tatoveringer, var ret farverige og underligt snobbede. Når vi ikke var på The Rock, var vi til punkfester hvor vi uafbrudt skulle høre musik a la Aqua. Kulminationen blev i hvert fald Fake Funk.

Sidste retake blev en kærlighedssang. Denne gang har jeg skrevet en tekst ud fra Inspirational Quotes jeg bliver bombarderet med på fb. Her er det, du:

https://www.youtube.com/embed/AJBr7-EULmk?si=4RIM0xmpa7CJIjGh

Det kan også høres i min afspiller:

Historietime: Af en eller anden grund bliver jeg bombarderet med Inspirational Quotes (IQ herfra) på fb. Jeg tror selv jeg opsøgte dem efter jeg havde læst This Is Not Propaganda. Ideen med IQer er at lave de her statements der er så abstrakte og fluffy at de kan betyde hvad som helst, feks:

A mind all logic is like a knife all blade. It makes the hand bleed that uses it.

Kutymen er at inkludere en eller anden kendt forfatter/filosof og påstå at denne har sagt skrevet det. For ligesom at slå fast at det er sandt. IQer fungerer på den måde at folk begynder at tale om sig selv og egne holdninger i kommentarsporet. Man kan jo selv bestemme hvad en IQ betyder - det giver anledning til kommentarer a la "Jeg har altid selv i mit liv...", eller "ekskæreste var logisk ...". Alternativt kan man komme med uddybende kommentarer og forklaringer. Det virker i hvert fald ret godt, IQer er så simple/ikke udfordrende at ingen behøver at gøre en indsats for at deltage. De får mange kommentarer, for fb er mange kommentarer lig med popularitet. Derfor foreslår fb mig flere og flere af den slags opslag selvom jeg kun kort har været forbi en side.

Anyway. I stedet for at skrive om punkere der skrider med guitaren, eller scene kids der tror det vigtigt hvilken slags musik man hører, så jeg skrevet en tekst om IQer. Her er den, du:

----Vers1 hey you don't want to talk about sexism hey you lets fight them then pressem lets go to a city called identity lets talk about them and us and right or wrong ----Vers2 hey you if you ever rejected me hey you if you ever disrespected me thank you because every time I win I remember you now who's the fool and who's the king ----Vers3 hey you just say what you feel it is not being rude it is being real hey you do not question my reality for every person there's a thruth and a journey to seek conformity ----Omk you do you even know the truth do you even care that you are not us you who dont belong neither them or us simply dangerous

Det var vist det. Pas på jer selv derude!

Index Kommentarer Del