Mit nummer Om Sommer - igen

28.03.2023 | musik

Jeg er ved at pløje mig gennem mit musik-repertoire - hele lortet skal gennem pladepressen igen for at udgives på DistroKid. Nuvel. Ja. Nummeret Om Sommer. Her er den originale, den fra Høje Gladsaxe. Dengang nat var dag, øl var guitar og kys var resten:

Så altså nu som senere. Nummeret igen. Den originale har sin charme, men den er lidt steneren. Teksten på ny:

--Vers1 Lad os snakke lidt om sommer Om en tankstation, et højhus 1000 km fra syngende havbrus Lad os snakke lidt om dit smil hvide sten langs en markvej blandt fuldmodne majs og mossprængte stråtag med svaj --Omk Om dit smil en sværm af bier som en sol om det vidunderlig Om dit smil om en bi om det vidunderlig ved sommer --Vers2 Lad os snakke lidt om Belville cykle blandt cafeerne jazz i pedalerne et smadret rækværk kys i kanalerne Lad os snakke lidt om en sang fire toner, en akkord melodien og mågerne en rusten trompet og endeligt letter tågerne --Omk x 2 --Vers3 Lad os snakke lidt om en festival 20 fadøl, en guitar et piratskib, en rombar til koncert på emma sejler væk i et badekar Lad os snakke lidt om din krop nøgen på en poolkant med klorvand i håret vi synger den sang du ved og endeligt ender året --Solo --Omk x 2

Men altså musikken, som yt-video:

https://www.youtube.com/embed/yDKhUEs3w2w

Jeg har bare brugt den video fra sidste remake. Udover ham der spiller trommer, han er ny. Måske kan du se at han har længere hår end de andre.

Sangen er sgu da også på DistroKid.

Denne gang er nummeret udgivet i foråret. Altså snart sommer. Derfor må vi nok hellere snakke lidt om sommer, smukke!

Index Kommentarer Del